U bent hier

Laatste nieuws

Gepubliceerd 11 uur 18 min geleden

Rondom de diensten

Afgelopen zondag ging ds. Mirjam Vermeij uit Aalsmeer bij ons voor. Het thema v.d. verkondiging was n.a.v. Galaten 5: 6b:

Gepubliceerd 3 weken 2 dagen geleden

We hebben vandaag, 27 juli, in een mooie eredienst, afscheid genomen van Tini de Wit. 

 Tini is afgelopen zondag, 21 juli, overleden op de leeftijd van 77 jaar.  Zij had die dag een zeer risicovolle operatie ondergaan:  ‘het was erop of eronder’  zei dochter Sandra. Het werd eronder.

Gepubliceerd 3 weken 4 dagen geleden

Zondagavond is Tini de Wit, na een ziekbed van enkele weken overleden in het VU Ziekenhuis in Amstelveen in het bijzijn van haar kinderen. Tini was een trouwe bezoeker van onze kerkdiensten en van de gebedskring op dinsdagavond. De afscheidsdienst zal plaatsvinden op zaterdag 27 juli a.s. om 10.00 uur in De Spil, waarna er gelegenheid is de familie te condoleren. Voorganger is mevr. Ans Creemer. De crematie vindt in besloten kring plaats op maandag 29 juli. 

Scriba

Gepubliceerd 3 weken 4 dagen geleden

Luchthavenpastor Marieke Meiring-Snijder in de Spil in Kudelstaart.

Gepubliceerd 1 maand 1 week geleden

Zangochtend in De Spil rond het thema: “Vertrouwend bidden en/of biddend vertrouwen”

De Protestantse Samen-op-Weggemeente Kudelstaart  organiseert de jaarlijkse zomerzangochtend in gebouw “de Spil”, Spilstraat 5 te Kudelstaart met als thema “Vertrouwend bidden en/of biddend vertrouwen”. Deze zangochtend is op 17 juli a.s.

Gepubliceerd 1 maand 1 week geleden

Rondom de diensten

Afgelopen zondag ging pastor Ans Creemer-Allard bij ons voor, het thema v.d. dienst was: ‘Ik ben’. Dit n.a.v. de schriftlezing uit : Exodus 3: 13,14

Gepubliceerd 1 maand 1 week geleden

 

Rondom de diensten

Gepubliceerd 1 maand 3 weken geleden

Rondom de diensten

Afgelopen zondag ging de heer W. Nijsse uit Amsterdam bij ons voor. Hij las met ons Kolossenzen 1:12-20. In dat Bijbelgedeelte staat een prachtig lied van de vroeg-christelijke kerk, één van de eerste christelijke liederen:

“Beeld van God, de onzichtbare, is hij,

Gepubliceerd 1 maand 3 weken geleden

Rondom de diensten

Gepubliceerd 3 maanden 1 week geleden

Rondom de diensten

Afgelopen zondag ging ds. J. Dubbink uit Uithoorn bij ons voor. Het thema v.d. verkondiging was: ‘Makke schapen? De leider als herder’.

En mochten we horen dat we allemaal mogen proberen om volgelingen van Jezus te zijn op weg naar Gods toekomst.